MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań,...
fot. ROMAN ODINTSOV / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jaja i rośliny strączkowe

Fasola i inne rośliny strączkowe do idealny dodatek do dań, w których brakuje błonnika pokarmowego, są także świetnym źródłem białka. Sprawia to, że dani z ich dodatkiem są bardziej sycące. Dodatkowo dostarczają wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz licznych witamin i składników mineralnych. Można dodać je do omletu lub tortilli.

Zobacz również

Rolnicy. Podlasie. U Gienka i Andrzeja z Plutycz praca wre mimo napiętej atmosfery

Rolnicy. Podlasie. U Gienka i Andrzeja z Plutycz praca wre mimo napiętej atmosfery

Maczfit świętuje 9. urodziny. Z tej okazji przygotowuje konkurs!

Maczfit świętuje 9. urodziny. Z tej okazji przygotowuje konkurs!

Polecamy

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Hiszpańskie miasteczko stawia granice turystom. Wprowadza godziny zwiedzania

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje

Brak leczenia może doprowadzić do raka. Nawet 95 proc. pacjentów nie wie, że choruje

Za jedyne 4 zł pozbędziesz się pryszczy i przebarwień. Wypróbuj kosmetyk z apteki

HIT DNIA
Za jedyne 4 zł pozbędziesz się pryszczy i przebarwień. Wypróbuj kosmetyk z apteki